Директорът на Гранична полиция обяви, че предотвратените опити за нелегално влизане

...
Директорът на Гранична полиция обяви, че предотвратените опити за нелегално влизане
Коментари Харесай

Росица Димитрова: Мигрантският натиск по границата ни с Турция е безпрецедентен

Директорът на " Гранична полиция " разгласи, че предотвратените опити за незаконно влизане в България за септември се равняват на тези за цялата предходна година

" Мигрантският напън по границата ни с Турция е невиждан ". Това разгласи в ефира на  директорът на Групово дело „ Гранична полиция ” гл. комисар Росица Димитрова. Тя изясни, че предотвратените опити за незаконно влизане в България за септември се равняват на тези за цялата предходна година.

Димитрова добави, че се основава организация в границите на месец всички патрулиращи по границата служители на реда да бъдат подготвени да употребяват дълго оръжие. „ Към сегашния миг в „ Гранична полиция ” са подготвени и снабдени с оръжия - нашите браншове „ Специални тактически дейности ”. За останалите сътрудници ще стартират да се образоват, да вървят на стрелбища, да стрелят и тогава, когато всеки е подготвен, познава техниката за сигурност, познава работата на оръжието, тогава ще може да патрулира с него ”, съобщи шефът на „ Гранична полиция ”.

Тя изясни, че „ доста скоро ” всеки чиновник ще би трябвало да има 4 часа подготвителна пукотевица на месец. „ Създаваме организации в границите на този месец всички сътрудници да бъдат подготвени ”, добави Димитрова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР